پنجره کمانی چیست؟ هر آنچه باید درباره آن بدانید!

پنجره کمانی چیست؟ هر آنچه باید درباره آن بدانید!

یکی از مهم‌ترین مزایای پنجره کمانی صرفه جویی در مصرف انرژی و تهویه هواست. البته ناگفته نماند که زیبایی این پنجره سبب شده تا در معرض انتخاب بسیاری از افراد قرار بگیرد. اگر می‌خواهید به نمای داخلی و خارجی ساختمان جلوه‌ای زیبا و بی‌نظیر دهید توصیه ما به شما نصب پنجره کمانی می‌باشد. در این مطلب قصد داریم شما را با تعریفی از این پنجره آشنا کنیم و به جوانب مختلف از جمله مزایا، کارایی و نکات مهم در هنگام نصب اشاره کنیم.

 

پنجره کمانی چیست؟

پنجره کمانی یکی از انواع پنجره‌های دوجداره محسوب می‌شود که در ساخت آن از انواع پروفیل درب دوجداره و پنجره استفاده می‌شود. به طور معمول طراحی آن‌ها در اشکال تک لنگه یا چند لنگه است که انتخاب آن‌ها بستگی به سلیقه و نیاز افراد دارد. اگر جزو آن دسته از مشتریانی هستید که می‌خواهید تهویه هوا به بهترین شکل انجام شود بهتر است از نوع چند لنگه آن استفاده کنید. زیرا پنجره کمانی چند لنگه، امکان تهویه هوا را به نحو احسن در اختیار شما قرار خواهد داد. دلیل نامگذاری این پنجره نوع طراحی آن است. در طراحی دارای یک قوس به سمت بیرون از ساختمان می‌باشد. شیشه‌ای که در این پنجره نصب می‌شود نیز دارای خم و انحنا می‌باشد که جذابیت آن را چند برابر می‌کند.

💡 مطالعه بیشتر: عایق‌بندی ساختمان و مهم‌ترین نکات قبل از انجام آن!

 

مزایا پنجره کمانی

مزایا پنجره کمانی

  • افرادی که تمایل دارند از نور طبیعی خورشید نهایت بهره را ببرند باید پنجره‌های کمانی را انتخاب کنند. زیرا طراحی آن به نحوی است که بیشترین نور را به فضای داخلی هدایت می‌کند. علاوه بر آن شاهد سیوکولاسیون هوا به دلیل امکان باز و بسته شدن لنگه‌ها نیز می‌باشیم.
  • پنجره‌های کمانی در اشکال مختلف و محبوب تولید می‌شوند که می‌توان به برخی از آن‌ها شامل گرد، مقطعی، گوتیک و نوک تیز اشاره کرد. هر کدام از این مدل ها، شکل و شمایل ویژه‌ای به نمای داخلی و خارجی ساختمان می‌دهند. ناگفته نماند که امکان طراحی آن‌ها با سایز، شیشه و استیل‌های مختلف نیز وجود دارد. طراحی مدل‌های متنوع در خصوص برخی از پنجره‌ها مانند پنجره لولایی نیز وجود دارد.
  • در سال‌های اخیر هیچ محدودیتی در خصوص انتخاب رنگ پروفیل وجود ندارد. شما می‌توانید با اطلاع از قیمت پروفیل در و پنجره، اقدام به پرداخت هزینه آن و خرید پنجره‌هایی از جنس یا طرح چوب کنید. اما پروفیل‌های ساده و سفید از قیمت کمتری برخوردار هستند. این ویژگی در خصوص پنجره کشویی نیز وجود دارد.
  • در مطالب گذشته راجع به چنبر یا همان حفره‌های موجود در پروفیل با یکدیگر صحبت کردیم. هر چه تعداد حفره‌ها در پروفیل یو پی وی سی بیشتر باشد کارایی آن و میزان عایق بودن آن افزایش پیدا می‌کند. در پنجره کمانی از پروفیل ۵ چنبر استفاده شده است.
  • در پنجره‌های کمانی امکان استفاده از شیشه دوجداره و شیشه سه جداره وجود دارد. برخی از افراد تصور می‌کنند که انتخاب شیشه سه جداره کارایی بیشتری دارد. در صورتی که نصب صحیح و اصولی، ضامن کارایی عالی پنجره خواهد بود نه تعداد جداره ها.

 

پنجره کمانی در کجا استفاده می‌شود؟

پنجره کمانی در کجا استفاده می‌شود؟
نصب پنجره های کمانی هیچ محدودیتی در منازل، ادارات و محل کار ندارد. اما به طور معمول آن را به منظور زیباسازی نمای داخلی و خارجی ساختمان، در مجتمع‌های مسکونی نصب می‌کنند. لازم به ذکر است که تعویض پنجره‌های قدیمی و آهنی با پنجره دوجداره کمانی وجود دارد و افراد می‌توانند بدون هیچگونه تخریب، اقدام به تعویض کنند. هنگامی که کارشناسان و تکنسین‌ها برای نصب پنجره کمانی به محل مراجعه می‌کنند اقدام به جداسازی فریم‌های آهنی و نصب فریم‌های جدید می‌کنند.

💡 مطالعه بیشتر: انواع درب تراس و مهم‌ترین نکات قبل از خرید آن!

تعویض پنجره دوجداره کمانی

همان طور که در بخش قبل اشاره شد تعویض پنجره‌های قدیمی با کمانی بسیار آسان است. اگر قصد دارید از مزایای پنجره‌های جدید برخوردار شوید باید در وهله اول به سراغ شرکت‌های تولیدکننده و ارائه دهنده پنجره‌های دوجداره بروید. در این مراکز کارشناسانی وجود دارند که قبل از تولید پنجره مورد نظر شما، به محل مراجعه می‌کنند و به طور دقیق اندازه قاب پنجره را ثبت می‌کنند. توصیه ما به شما عزیزان این است که در هنگام انتخاب شرکت دقت زیادی به خرج دهید. برند بوتیا صنعت یکی از بهترین برندهای ارائه دهنده پروفیل upvc، شیشه دوجداره و پنجره دوجداره است که تولیدات خود را بر اساس نیاز بازار ارائه می‌کند.

 

نکات مهم هنگام نصب پنجره کمانی

نکات مهم هنگام نصب پنجره کمانی

  • در نصب پنجره دوجداره کمانی باید توجه زیادی به بادخور داشته باشید. بادخور با قصد تزریق مواد درزبندی و جلوگیری از ایجاد فشار مضاعف به پنجره ایجاد می‌شود. همچنین امکان تراز کردن قاب نیز وجود خواهد داشت.
  • تعداد سوراخ‌هایی که در نصب پنجره‌های دوجداره وجود دارد باید بر اساس عرض و ارتفاع پنجره در نظر گرفته شود. فاصله پیچ‌ها نسبت به یکدیگر نباید بیشتر از ۷۰ سانتی متر باشد. در غیر این صورت نصب پنجره به طور اصولی انجام نمی‌شود.
  • به منظور جلوگیری از تغییر شکل و خمیدگی قاب، باید بین محل نصب و قاب، به میزان ۲ سانتی متر از پیچ نصب، از فیلر استفاده شود. در زیر ستون‌های عمودی پنجره که در بین قاب و محل نصب وجود دارد باید از فیلر استفاده شود.
  • در درزبندی پنجره باید سه مورد شامل هوابندی، آب‌بندی و تمیزکاری را درنظر داشته باشید. کیفیت این موارد تضمین کننده عایق بودن پنجره می‌باشد. در غیر این صورت پنجره خاصیت عایق بودن خود را از دست خواهد داد.
دسته بندی: مقالات

مقالات مشابه

نظرات کاربران

ارتباط با بوتیا صنعت
ارسال از طریق واتساپ